Monday, June 13, 2011

Berangan menDeco Rumah di ptg hari..

Assalamualaikum..

P0st kali ini ialah p0st Berangan...dah dtg dah angin berangan dia.. .. Minggu ni aku smangat gile nak medec0rate umah... Siap Belik Buku Dec0 bersame eric........ SEmangat gile babengGgg..
Oleh kepahaman encik suami yg tidak kisah aku *memandai-Mandai* menampal wall paper itu ini, jadiknya aku dengan begitu ser0nok berangan nak mendec0rate bebagai...

J0m teng0k aku berangan mendec0rate umah...ala..Simple2 sudah.. ...WEEeee....


Tempat Bermalas2an:-


Simple n Sgt Nyaman... wahh..... Bahagia gilee... =)

Aku suke ruang tamu yg simple n jenis santai2.. yg kire jenis happy livingla.. xla terlalu moden, or stylish or nk kene macam org kaye sgt... ... sbb aku bukan org kaye p0n kan.. So dpt cmni p0n dah Bersyukur sgt dah... XkesaH ape oRg nak kate... Rumah Aku , aku punye sukela...Wahahah....
Tapi aku rase kan kal0 kat Wall Purple tu tambah satu frame dah kire Cun la tu.. =)


Bilik Tid0q:

Ini tempat paling penting utk kaum Insan sejagat bai... . Ruangan membuta dan berdengkoq...
Ruangan Ini ptg gile ye kwn2 bg nak menjana graf carta keenakan tid0r k0rang  yg baik....


..............................
.....................
........
.....
..
hehe..

Ni dah kire okdah pade aku.. kompem duduk dalam bilik setahun... ...Warne macm kanak2 tapi best ni utk org mude2...Kaler pink yg xthn tu...hahaha.. Nyaman gile..
cume dinding bilik aku jek lain dah cat kaler pastel.. huu...

tapi kal0 dapat Transform bilik dengan Ghumah skali mcm ni.. Owh.. Akulah manusia yg paling bahagia dlm dunia neh... hahaha... biarla berangan...Berangan x kene bay0r eh......

Ruang MaKan...

wah kau Nadia.. Kalo sebut pasal makan siap Highlight kan yek.. Eh..sukehati akula.....*gile..

Bestkan.. simple jek... Arhh...xpyh tipu dtg korang umah aku kompem nak tambah 2 pinggan punye..wahaha..

DAPoR...

Aku memanggggggg suke masak n keneeee masak... *lain mcm jek bunyi kau Nadia..haha...
ye.. bestnye ari2 kene masak.. so aku memang cerewet n kaki mengemas... Dap0r aku xsuke sepah2.. lalu aku berangan lagi seorg diri... huuu....

hah..ok dah ni..xpayahla nak besaq2 sgt.. penat nak mengemas... Mcm ni punye bersih dapoq ari2 aku masak...  *Tipu*..


Dah tu jek yg aku mampu berngan lebeh sgt..... aku xdelah nak mengimpikan (ayat nak skema) yg hok kat dalam majalah sgt..Yg Berbling2 bebagai nak bersimpang si0r dengan perab0t mahal2...Imp0rt kep0t bagai... cukuplah sekadar simple n memadai dengan kemampuan kite dahle ye.... H0keh..
MAse berangan aku dah habes... Tettt.. Bye...


3 comments:

Rhymee said...

Without a dream there would not be a reality. So enjoy dreaming.... :-)
Come join me at :
http://rhymeecartel.blogspot.com/

Nadia Fuzi said...

thanks rhymee.. =)

cpahniza said...

gila best berangan...haha syiok2...