Friday, June 17, 2011

Mak cik Mesyuarat Tingkap Datang buat prom0si sikit...

Salam...

Tengok tajuk ni mesti korang ingat aku nak jual kueh raye...(puase p0n bel0m..=P) xpun kain Sutera Siti Nurhalizah (tu zaman bile punye trend kain Nadia.. *Dush)  Eh.. X... aku bukan makcik jual kain..ataupun makcik jual g0reng pisang ataupun jual... aku ni cume seorang insan yg berwajah ganas mempunyai bakat lembut yg sgt terpendam di dalam hati yg bertaman ini... Wakakkaka... Straight to the point please Nadia?

Yela.. Okey.. Aku ckpla neh.. Aku jual bunga fresh flower siap gubahan... Alaa..meniage sikit2... utk duit k0cek kan.. Nak jugak jadik usahawan kecik Bumiputera..Mane tau hasil simpanan ni bole beli P0rshe
*xhengat berangan.. Aku ade buat utk gubahan hantaran sirih junjung ke, bunga tangan utk pengantin ke, utk tunang ke..utk nikah ke. Ape2 majlis pon b0lelah senang cite...

Bukan ape.. Bunga ni sebenarnye best kalau sape yg tau nilai estetika die.. Lg2la pemberian seseorg... Kalau ko bagi kat awek korang, peh mau 3 thn die x merajuk n syg lebeh kt korang (statement ni xde waranty eh..wahahaha)... Berbunga2 jek hati die tid0r , smbil d0k pelok bunge yg k0rang bg tu...Setahun x abeh lg dok cerita ngan kawan2 boyprend die bg bunge... Hahaha..* ckp mcm ayat salesman ajek eh... biasela makcik jual bunge ayt mest power.. Haha..

Meh Jom tgk gamb0r-gamb0r gubahan:-

Ni simple deco jek.. Mix colour
Harga : RM 45.00 sahaje..murah2... 

Basket Flower
RM 55.00 sahaje jugak

Red Roses Velvet
RM55.00 jugak 

 ni utk Bunga tangan Pengantin
RM 35.00 sahaje.. warna bunga b0leh pilih.. =)

 yg ni bukan fresh fl0wer yer.. This one is Fake
ini bape harge? Harge yg ni bole bincang...hehehe

 utk hiasan meja pengantin.. =)


 this one is very sweet.. Slalu org ambik time nikah or sanding..=)
RM75.00 only ada 30pcs roses.. kaler boleh pilih..;)

 This one biasanya org tempah utk gift. Penah dapat tempahan suh anta di Hospital Sultan Ismail
utk aweks die yg xbrape sehat....
Sweetkan? Maka terubatlah sikit sakit aweknye tu..hehehe


yang ni paling faveret... hehe... =)
Banyak tempahan amek cmni... Harga ikut saiz ..ada S or M or L ;)
Yg ni size M.. =)

Okeh.. Mesti ade yg tertanye2.mcmane nak tempah ek?

Cmni care die.. Korang b0leh surver2 dulu ade byk lg collection gubahan kat :-

Facebook Search = Nad's Flowers Bouquet.

or Boleh click link ni :-


Lepas dah pilih mane satu boleh sms aku nak yg mane satu :- 

019-7481004 (sms sahaje akan dilayan.. =).. Mintak maap ye kalau kol x hangkat...)
Pastu kite b0le diskas dengan lebih lanjut tentang theme, warna, size or type flowe yg korang nak..
Senang jek kan?

Penghantaran percuma kat area Johor = Pasir Gudang, Permas Jaya,Bandar Seri Alam, Masai, Taman Molek, dan kawasan sekitarnya... Bg alamat umah org yg korang nak bg tu, then aku akan hantar ke sana.. =)
Bagi yg kawasan2 yg agak jauh mcm Kota Tinggi n Mersing, aku ade charge sikit je.. xmahal.. Harge Bleh diskas..=)

Mintak maap sgt2 sbb fresh flower xboleh di post.. nanti layu..dah xcun nak bg kat awek korang...hehe..Fake Flower jek boleh post..=)

Okla.. Nak bunge? Roger2 aku k.. Thanks atas supp0rt k0rang...

Bye. Salam...





3 comments:

Rhymee said...

Great stuff! Good luck...and you have skills there.

cpahniza said...

rajin btol makcikk ni =p

Nadia Fuzi said...

thanks ryhmee..=) i also dunno dat i have skills there..hehe..

Cpah: tak sengaje ter rajin cek kak... =)