Saturday, February 18, 2012

Set Silver Box Pack


Assalamualaikum..

Okey mak cik datang nak buat Offer Lagi. Sila tengok dan fikir. Kalau berkenan jangan teragak-agak terus sms aku.. Hahaha.. Saiko- saiko.. Eh betul ni.. Nanti kang tak boleh tido malam pulak.. =D

Yang ni memang murah. Silver Box ni sangat canti dan simple. Siap ade Labels nama korang and ribbon lagi kat kotak tu. Ukuran dalam 10 cm panjang x 7 cm tinggi kotak.


ada silver Box dengan label & Ribbon


Lolipop


Jely Candy with label


Ice Cream Biscuits with label


Marshmallow with labels


Senang kan? Simple !!! hehe

Ada 4 jenis gula-gula dalam satu pack.

Okla 2 cun-cun & sangat simple untuk bagi kat Guest korang.. =)

Harga cuma RM 2.50 sahaja per pack. 
(Harga tak termasuk cost penghantaran)
Bagi yang order 300 pcs ke atas ada special price okey.. =)
Ini boleh Post ke seluruh Malaysia..
Dalam ada macam-macam gula-gula. Berbaloikan?

Ha jom,.. tunggu ape lagi. Meh mai contact aku skrg.. =D

Nadia 019-7481004.

tata. See you next entry. =)

No comments: