Saturday, February 18, 2012

Goodies Set- Printed Paper Bag

 Assalamualaikum..

Cuti sekolah dah dekat. Mesti ramai yang berlumber- lumber nak buat majlis bebagai.. kawin, tunang, aqiqah.. Macam-macam lagi. So aku nak OFFER korang set goodies paling simple n senang. Okey jom tengok.


Set of Goodies Paper Bag ada
=


1 Paper Bag siap printed nama anda, label & ribbon


Cupcakes with box and ribbon + Choclate Bar + Lolipop





eh Kejap.. Kalau nak beli Printed Paper Bag Sahaja pun aku ade jual:-




Tadaaaaaaa... haaa.. Jom.. Apelagi.. Nak tempah jom contact aku sekarang:

Nadia : 019-748 1004

Selagi tempahan masih di buka...
Apelagi ambik tepon , takde lengah terus call..
Hahaha..
Okla.. 
See you next entry.
=D
Assalamualaikum..

4 comments:

syaznie ridzuan said...

Salam, saya nak tahu harga untuk print paper beg tu brapa ea untuk 120pcs?

syaznie ridzuan said...

Salam,boleh tak saya nak tahu harga untuk print paper beg tu untuk 120 pcs?

Anonymous said...

Prettу! Тhіs was a really wonderful ρost.

Thank you for suρplуing this info.
My webpage :: cherry Coffee table

Nadia Fuzi said...

Hi syazwanie u can call my number or msg kat facebook: Moon's Homemade Chocolate & Bakery