Friday, July 29, 2011

30 Perkara tentang AKU-aku-AKU...

Salam.. Hallo0o0 Readers...

Makcik jual bunga datang lagi....Makcik nak bg tau semalam Malaysia bola dah kalah.. tapi xpe Malaysia tetap hebat, tapi entri ni xnak citer pasal bola pon... Saje entri kali ni nak buat semak sikit pr0m0te diri punn..... wakaakka...
Ni nama dia entri promote dir.. Ntah hape2.. wahah.. Eh* Pang!

Aku sangat bosan duduk kat 0pis yang kejenye macam gunung ni... Dunia bet0l semua ni.. (ciiSSss...cisSs..cisS)
Dengan boss yang asik ajak nak bergaduh jek.. Pehhh... Menyirap ajekkk.... Xpe2... Mari kita lihat topik yang xde kene mngene dengan bebelan aku.. =P

30 Things about Aku....
Gambar cun yang tak sengaja diambil dari camera CCTV....

1. Aku kuat tido... dan kategori manusia paling senang tid00...
2. Aku workaholic..Aku suka bisnes, aku suke kerja..
3. Aku tak suka insect- kumbang ataupun kelkatu.. bukan sebab penakut tapi ade Allergic..
    Penah kena 4 jarum sebab menatang ni..Gegata wo0o.. =P Dan juga tidak lupa ye.. Encik Cicak.... wawawa......wekkk... Geliii....
4. Aku suke orang yang sempoi.. bole lebih kurang....Tak hot temper...
5. Aku suke laut...Aku suke snorkling...Sukeeee gilerrrrrr...hehehe
6. Aku suke tengok Kalender (pale hotak ingat nak mintak cuti je...)
7. Aku selalu pikir yang aku memang tak cun dari orang lain...
8. Aku suke korek pensel & simpan stationery.. (perangai dah macam budak sekolah)
9. Aku dulu ratu Saloon... macam-macam pesen rambut penah buat tapi sekarang aku dah INSAFF.... heheh...
10. Aku suka vacuum rumah. Vacuum LG adelah kawan baik aku...
11. Aku suka tulis Blog.... Walaupun takde orang nak baca entri aku...heheh..
12. Aku penah kena cili dengan mak aku masa umur 3tahun sebab tiru anak jiran sebelah cakap "Bodoh".. heheheheh.... Biasela budak baik kan....
13. Aku tak pernah pergi Sabah Sarawak.. Teringin gile nak gi sane.. Best x?
14. Aku tak suka make up.. Aku seorang yang semp0i ajekkk....
15. Aku jarang tengok TV..
16. Aku suka bawak kereta laju-laju tapi orang lain cakap aku bawak kete macam siput jugak...
17. Aku tak suke tengok Catalogue Kompeni.. Serabuttt...
18. Aku berangan nak beli rumah Banglow semi-D...ajak mak aku duduk sekali...
19. Aku dah tengok cite IP Man 1 & Ip Man 2 dah masuk ni 18 kali... Power kan Donny Yen.. Boleh terbang-terbang siott..
20. Aku pernah naik basikal pergi sekolah jatuh masuk dalam longkang...
21. Aku paling tak suke orang mengadu domba.. Memang kalau aku dapat tau tak lame nak makan siku akula 2..
22. Aku suke tengok cerita Perang-perang..... Beng-beng-beng... Bukit Keponggggg..
23. Aku adelah seorang yang sangat setia.. heheheh...
24. Aku selalu cakap sorang-sorang.. Aiyo0o..xTaYoh...
25. Aku tahan kena maki tapi kalau aku dah marah... puhhh... boleh jadik HULK... tau x HULKKKK...Wargghhh... hahah..
26. Aku sayang kucing.. MIoowww...Miowww...hehe...
27. Aku tak pandai berenang...Tak payah nak ketawa kalau nampak aku mandi laut pakai Boya.. Okeh?
28. Aku suke life aku sekarang berbanding dulu... =)
29. Aku tak pandai bawak kereta Manual.... haha... =P
30. Aku suke travellllllll..................coming soon December 2011 vacation.. =)


Saje nak interframe diri sendiri kat Belog sendiri... sengal...
Ha,.. nak kutukla tu.. aku kep0k kanggg! haha...

Okeyla... saje jek nak buat ilang2 boring....sementara nak tunggu sisa masa terakhir kat 0pis ni...
Minggu depan da masuk tempat keje baruuu...huu.. yang tu nantila aku story..hehe.. Kang xde mende pulak nak cerita... =p

Wokey babai... Salam....

2 comments:

ipa faiza~ said...

ade jek org bace. aku bru pas bace.

y x reti bwk manual n x reti berenang tuh.

same ngn aku!! kuang3.

pojie said...

xde kaitan 5 dgn 27 ke nad?hihi